Lesson 11 Daily Routine 日常起居

生词 Vocab

quizlet_logo_whiteonindigo_rgb

ESC1 Lesson 11 Quizizz

课文 Reading Text

quizlet_logo_whiteonindigo_rgb

Short Story 《我的一天》 My Day

Daily Routines in Chinese – Easy Song

 

 

 

 

 

 

Reading: 《美美老师的一天》

Fun Writing:

《兰兰的一天》

Answer Key of 《兰兰的一天》

发布者

Ms Panda

Experienced Primary, Secondary, IGCSE and IB DP Mandarin Teacher in an International School

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

您正在使用您的 WordPress.com 账号评论。 登出 /  更改 )

Google photo

您正在使用您的 Google 账号评论。 登出 /  更改 )

Twitter picture

您正在使用您的 Twitter 账号评论。 登出 /  更改 )

Facebook photo

您正在使用您的 Facebook 账号评论。 登出 /  更改 )

Connecting to %s